• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

accu's (13)

Accu’s en acculaders voor caravan movers

Ga jij deze zomer met de caravan op vakantie en ben je elk jaar weer lang bezig om de caravan op de juiste plek te zetten? Met de caravan movers van Kampeertopper.nl, verplaats je de caravan zonder moeite. Met één druk op de knop verplaats je de caravan namelijk tot op de centimeter nauwkeurig. Zo staat jullie ‘vakantiehuis’ gegarandeerd op de juiste plek! Wil je het gemak van een caravan mover ook ervaren? Vergeet dan niet een accu en acculader aan te schaffen. Deze worden namelijk niet standaard geleverd met een mover. Bij Kampeertopper.nl vind je accu’s en acculaders van topmerken als Simpark, Enduro, VMF en Optima. Dit voor de laagste prijs van Nederland! Weten welke accu en acculader geschikt is voor jouw caravan mover? In onze winkel staat het team van Kampeertopper.nl klaar om jou alles te vertellen over de movers en bijbehorende accu’s. Zo maak jij altijd de juiste keuze en kom je op vakantie niet voor onverwachte situaties te staan.

De juiste accu voor jouw volautomatische of halfautomatische caravan mover

Wil je lekker achterover zitten, terwijl de mover jouw caravan op de juiste plek zet? Laat dan een volautomaat mover inbouwen door het team van Kampeertopper.nl. Met een afstandbediening verplaats jij gemakkelijk de caravan zonder duwen en trekken. Zet je de mover liever handmatig op de caravan bij aankomst op de camping? Kies dan voor een halfautomatische mover. Dit kost net iets meer inspanning, maar ook deze mover verplaatst de caravan naar de juiste plek.
Belangrijk is dat je de juiste accu voor jouw volautomatische of halfautomatische caravan mover aanschaft. De keuze voor de juiste accu, zorgt er namelijk voor dat jouw caravan mover optimaal presteert!

Verleng de levensuur van jouw accu met de juiste acculader

Wanneer je een accu voor een caravan mover aanschaft, wil je natuurlijk dat deze accu nog jaren lang mee gaat!  Een passende acculader is daarom van groot belang, want zo verleng je de levensduur van jouw accu. Zo moet de acculader geschikt zijn voor het betreffende model, wat betekent dat de acculader sterk genoeg moet zijn om de accu binnen redelijke tijd op te laden. Daarnaast moet de acculader de juiste laadkarakteristiek voor de accu hebben.
Moeite om de juiste lader te vinden? Kom naar onze showroom en laat je adviseren. Geen tijd om langs te komen? Met de acculader Xenteq zit je altijd goed! Deze lader heeft namelijk meerdere laadprogramma’s en is hierdoor geschikt voor verschillende type accu’s.