• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

BBQ (50)

Barbecue, het echte buiten leven

Zodra in Nederland het zonnetje schijnt en we met korte mouwen buiten kunnen zitten komt de barbecue tevoorschijn. Niet zo gek natuurlijk, het is namelijk het ultieme gevoel van buiten leven. Waar welke barbecue moet je nu kiezen?

Traditionele kooltjes, langzaam maar lekker

Heb je even de tijd? Als je lekker traditioneel wilt barbecueën dan is een kolen barbecue natuurlijk de beste manier. Het duurt misschien even voordat je kan beginnen maar als je eenmaal je stukje vlees van de barbecue haalt proef je wel een lekkere karakteristieke smaak. Soms is een wegwerp barbecue makkelijk, andere kiezen liever voor een kolom barbecue.

Makkelijk voor op reis

Niet iedereen heeft even veel ruimte wanneer ze op reis gaan. Om toch zelf te kunnen koken is een kleine barbecue erg makkelijk. Denk daarbij aan de Cadac Safari Chef 2 die erg compact ingeklapt kan worden. Maar ook de Campingaz Party Grill 200 is ideaal voor op reis. Als je echt een goede barbecue zoek kom je sowieso al snel uit bij een Cadac barbecue of een Campingaz barbecue.

De echte camping barbecue

De gasbarbecues en de skottelbraai zijn niet meer weg te denken van de camping! En dat is natuurlijk niet gek want simpeler kan het eigenlijk niet. Gas aansluiten en meteen kunnen de heerlijkste gerechten op tafel getoverd worden. Ook hierin weer Cadac weer de kroon te spannen. Voor wie het simpel wil houden is de Cadac Skottel Braai een uitkomst. Een simpele schotel op een gaspit en je kan meteen uit de voeten. En wie een stapje hoger wil komt uit bij de Cadac Grillogas Reversible, dankzij de bakplaat, grilplaat en pannenhouder is deze barbecue uitstekend voor alle kookvariaties. Bij Kampeertopper kan je bijna ieder type barbecue kopen!

Niet compleet zonder barbecue accessoires!

Voor extra gebruiksgemak heb je accessoires nodig. Denk daarbij aan kooltjes, maar ook aan spatels en verschillende grillplaten. En wil je een kleine reisbarbecue überhaupt gebruik dan moet je natuurlijk wel een gascartouche hebben. Gelukkig kan je bijvoorbeeld een Coleman schoefcartouche of Campingaz easy click gascartouche gewoon online kopen. Wil je een hele gasfles kopen? Dan kan je altijd bij ons in de winkel terecht!