• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Accessoires (18)

Alles voor een heerlijk avondje barbecueën!

Een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Wij hebben de meeste accessoires voor uw BBQ. Van gascartouches voor bijvoorbeeld een Cadac of Campingaz barbecue tot de verschillende pannen voor een Cadac barbecue.

Cartouches:
Barbecueën op gas was nog nooit zo populair. Niet gek, want barbecueën op gas is makkelijk, geeft weinig rommel en er kan meteen gegeten worden! Geen gedoe met kolen, aanmaakblokjes en rook, het is een kwestie van een cadac gascartouche, campingaz gascartouche of coleman gascartouche aansluiten op de barbecue en je kan beginnen.

Zie hieronder een klein overzicht van de cartouches die wij in ons assortiment hebben:

Cadac gascartouche 500 gram
Coleman schroefcartouche 100 gram
Coleman schroefcartouche C250
Coleman schroefcartouche C500
Campingaz gascartouche easy click CV300
Campingaz gascartouche easy click CV470
Plein Air prik gascartouche 190 gram


Het mooie van de cartouches is dat ze na gebruik gewoon losgemaakt kunnen worden van de barbecue en ze vervolgens opgeborgen kunnen worden (op de prik gascartouche na). Deze cartouches sluiten zichzelf af waardoor ze veilig losgemaakt kunnen worden en ze daarna niet meer leeglopen.

Cadac accessoires:
De populairste Cadac gasbarbecues hebben een groot assortiment aan accessoires. Bij kampeertopper.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod aan bijvoorbeeld bakplaten voor Cadac barbecues. Voor een heerlijke paella gebruik je de Cadac Pizza Stone van 33 cm voor de Cadac Carri Chef Deluxe, voor een heerlijke paella kan je de Cadac Paella pan van 36 cm of de Cadac Paella pan van 47 cm gebruiken (afhankelijk van de maat die uw barbecue toelaat). Voor de Cadac Carri Chef 2 hebben we onder andere de Cadac Roast pan, Cadac Grill2braai bakplaat en de Cadac Dome 2 verkrijgbaar.

Kolen barbecue en reinigen:
Voor de gewone kolen barbecue hebben we ook accessoires. Denk hierbij aan Golden Flame houtskool en Campingaz lavastenen, maar ook lucifer aanmaakblokjes, aanmaakvloeistof en BBQ schalen. Bij het barbecueën heb je natuurlijk ook het nodige gereedschap zoals een veilig en krasvrij 3-delig silecone barbecue set en om het schoon te maken een Campingaz 3 in 1 borstel en Campingaz Bio BBQ cleaner of Cadac Barbecue cleaner.