• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Cadac / Campingaz accessoires (9)

Koken op de camping met de Cadac Skottelbraai van Kampeertopper.nl

Ben je een echte liefhebber van buiten koken? Koken op de camping met de Cadac Skottelbraai van Kampeertopper.nl is een waar feestje. De Skottelbraai komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar boeren hun avondeten op een ploegschaar ‘braaiden’. Inmiddels is de baai uitgegroeid tot een veelzijdig kooktoestel.
Met de toevoeging van de accessoires uit het Kampeertopper.nl assortiment, zoals een grillplaat of braad- en wokpan, is het mogelijk om met de Skottelbraai elk denkbaar gerecht te bereiden. Je kunt naast vlees en groente namelijk ook roerbakken en zelfs rijst- en pastagerechten klaarmaken. Deze veelzijdigheid maakt de Skottelbraai een populair kooktoestel onder de kampeerders.
De Cadac Skottelbaai is eenvoudig mee te nemen in de auto, caravan of camper, want het neemt weinig ruime in. Ondanks de compacte vormgeving, zet je met de Cadac Skottelbaai elke dag een gevarieerde maaltijd op tafel. Koken op de camping hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Buiten koken op gas met de Cadac Skottelbraai

De zomermaanden komen er weer aan. Dat betekent lange avonden en aangename temperaturen. En zolang het niet regent, is de buitentafel de plek voor gezelligheid. Met de Cadac Skottelbraai bereid je de meest gevarieerde gerechten in de buitenlucht. Of dit nu in de achtertuin is of op de camping in Italië of Frankrijk. De Skottelbraai werkt op gas, waardoor je overal in de achtertuin of op de camping kan koken, braden of grillen. Zorg wel voor een gasfles met een veilige gasslang, want je wilt natuurlijk wel veilig koken.
Laat jouw gasten genieten van nieuwe gerechten en van heerlijke geuren! Gaat het regenen of vertrekken jullie naar de volgende camping? Dan klap je het kooktoestel gemakkelijk en snel in elkaar.
Buiten koken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Grillplaat, braadpan of wokpan voor op de Cadac Skottelbraai

De compacte Cadac Skottelbraai kan worden uitgebreid tot een luxe buitenkeuken. In het assortiment van Cadac vind je namelijk accessoires zoals een grillplaat, braadpan of wokpan, waarmee je diverse gerechten kan klaarmaken. Zo maak je in de wokpan gehele maaltijden klaar, braad je de kip heerlijk mals in de braadpan en verhoogt de grillplaat het BBQ gemak. Iedere accessoire is een toevoeging aan de Cadac Skottelbraai. Zo kan jij de Skottelbraai uitbereiden met producten naar jouw keuze!