• vink9000m² winkel
 • vink10.000 kampeerartikelen
 • vinkUitstekende service
 • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Campingkasten (12)

 • Defa Line Camp DeLuxe camping kast klein

  Defa Line Camp DeLuxe camping kast klein

  € 49,95

  € 39,95

 • Defa Opbergkast 3 planken

  Defa Opbergkast 3 planken

  € 67,95
 • Isabella Stekker toren

  Isabella Stekker toren

  € 49,99
 • Defa hoekstuk boven

  Defa hoekstuk boven

  € 10,50
 • Tentshort classic 16 vaks

  Tentshort classic 16 vaks

  € 8,99
 • Isabella Camping kast enkel

  Isabella Camping kast enkel

  € 95,00
 • Kampa Amber opberg kast

  Kampa Amber opberg kast

  € 79,95

  € 59,99

 • Defa Color Line campingkast

  Defa Color Line campingkast

  € 49,99
 • Bo-Camp organizer 4, 5 of 7 vakken

  Bo-Camp organizer 4, 5 of 7 vakken

  Prijs vanaf:

  € 16,95

  € 14,95

 • Defa schuine opbergkast grijs

  Defa schuine opbergkast grijs

  € 69,95

Campingkasten voor extra opbergruimte

Ga jij er deze zomer lekker op uit met de tent, caravan of vouwwagen? Natuurlijk neem je veel spullen mee en zijn campingkasten voor extra opbergruimte in de tent prettig. Met ons uitgebreide assortiment aan campingkasten wordt opbergen nog eenvoudiger. Daarnaast heb je de hele vakantie door een heerlijk opgeruimde tent. Met de compacte campingkasten van Kampeertopper.nl creëer je extra opbergruimte en kan jij al je kampeerservies, kookbenodigdheden en kleding kwijt.

Een ruime keuze aan campingkasten, opbergkasten en organizers

In het assortiment van Kampeertopper.nl vind je diverse meubelen om de meegenomen spullen handig op te brengen. Zo vind je bij ons campingkasten, opbergkasten,organizers, quartermasters en kookkasten.
Veel gebruikte meubelen op een kampeervakantie zijn de campingkast,opbergkast en de organizer. Deze kasten hebben veel bergruimte en zijn verkrijgbaar met een variërend aantal legplanken en/of vakken. Zo kan je zelf bepalen hoeveel planken, vakken (4, 5 of 7 vaks) en extra opbergruimte je nodig hebt! Daarnaast vind je in ons assortiment ook hangkasten. Zo kan er geen ongedierte bij je kleding of voedsel komen. Ook met de bijgeleverde draagtassen kan je jouw spullen veilig en droog bewaren. Een bijkomend voordeel is dat de meeste campingkasten en organizers opvouwbaar zijn: lekker praktisch en ruimtebesparend.

Opbergkasten ook te gebruiken als salonkasten en salontafels

Diverse opbergkasten uit ons Kampeertopper.nl assortiment kunnen ook als salonkast en salontafel worden gebruikt. Ideaal voor de kampeerder met minimale ruimte in de tent. Wil jij ook ruimte overhouden in de achterbak? Kies dan voor een multifunctionele opbergkast van Kampeertopper.nl. 
Naast handig in gebruik, staan de salonkasten en salontafels ook nog eens heel gezellig.
Met de meegeleverde verstelbare pootjes kan deze kast ook nog als side table worden gebruikt. Ofwel: een ideale kast voor de kampeerder met beperkte ruimte in zijn tent!

Campingkasten van topmerken bij Kampeertopper.nl

In het assortiment van Kampeertopper.nl heb je een ruime keuze uit diverse topmerken campingkasten. De merken die wij onder andere leveren zijn Bo-Camp, Tristar, Kampa, Westfield en Defa. Allemaal gerenommeerde goede topmerken campingkasten, die bekend zijn bij iedere kampeerder. Veel kasten zijn verkrijgbaar in moderne frisse kleuren, dus altijd passend bij jouw stijl.
De meeste campingkasten zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium of een metalen frame met daarop een oplegblad. De kasten hebben verstelbare poten, zijn eenvoudig op te zetten en kunnen worden vervoerd in de meegeleverde draagtassen. Genoeg keuze dus bij Kampeertoppper.nl.

Campingkast oplegblad

Door intensief gebruik van de campingkast en het oplegblad, kunnen deze wel eens verslijten. Je kunt  heel eenvoudig het oude beschadigde blad van je campingkast vervangen voor een nieuw oplegblad. In ons assortiment vind je vervangingsproducten zoals verbindingssetjes, hoekstukken, handige handdoekhouders en nog veel meer. Alles om je vakantie zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken!