• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Retourneren en Ruilen

Retourneren:

U hebt een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de goederen met of zonder reden retour te sturen of terug te brengen in onze winkel in Best.
Het aankoopbedrag van de goederen die retour gaan worden terugbetaald binnen 4 werkdagen nadat het bij winterkleding-outlet is verwerkt door de retourafdeling. (retour zending is voor eigen kosten, bespaar de kosten door het verzenden per briefpost wanneer dat mogelijk is). 

Als u een product retour stuurt, moet deze ongebruikt, onbeschadigd, ongeopend, kleding mag gewoon gepast worden, en in onbeschadigde verpakking worden verzonden naar:

Coppens Rekreatie
Tav. Retour Webshop 
Coppens Rekreatie IBC weg 1 5683 PK Best

Ruilen:

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals uw gewend bent. Dat kan met het retourformulier of nog sneller door een nieuwe bestelling op de webshop te plaatsen. De kosten voor het terug sturen worden niet vergoed, met uitzondering van schade.

Ook tenten kunnen worden geruild, echter moet de tent dan wel ongeopend in de originele verpakking zitten. Indien de tent uit de verpakking is gehaald en/of door de pees van de caravan/camper is gehaald worden er handelingskosten gerekend door ons verkooppersoneel. Zoals altijd is de maat van de voortent bij een bestelling de verantwoordelijkheid van de consument. Ons advies hierin is dus niet bindend en mag ook niet als bindend beschouwd worden.

U mag uiteraard ook het artikel ruilen in onze winkel in Best.

Download retourformulier

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

[email protected]
(0499) 36 50 00

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. 

Verkeerd, beschadigd of incompleet artikel ontvangen:

Controleer na ontvangst altijd direct of u uw complete bestelling heeft ontvangen en of alles in goede staat is. Mocht dit niet het geval zijn dient u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 1 werkdag, contact op te nemen met onze klantenservice.
Onze klantenservice helpt u graag verder.

Soms wordt restitutie verleend op de eigen kosten van het retourzenden. Dit zal echter altijd het standaard geldende tarief zijn voor verzending van pakketten via PostNL (binnen Nederland maximaal € 6,95). Mocht het bedrag hoger zijn, is het te adviseren om dit eerst te overleggen om teleurstellingen te voorkomen.