• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Wifi hardware (1)

WIFI op de camping

WIFI, het is niet meer weg te denken uit ons leven! Zelfs niet wanneer je op vakantie bent. Want of je nu een heerlijke plek hebt op de camping of onderweg bent, WIFI en draadloos internet horen er gewoon helemaal bij. Je wilt natuurlijk altijd en overal toegang hebben tot het internet op je laptop, tablet, smartphone en/of andere draadloze apparaten. Kampeertopper.nl gaat met de tijd mee en begrijpt dat jij waar je ook bent, internet wilt ontvangen. Of dat nou op de boot is of op de camping in een camper of caravan. In ons assortiment vind je handige apparatuur zodat je overal WIFI hebt. Zo kan jij altijd en overal het contact met het thuisfront onderhouden.

Altijd draadloos internet in je caravan, camper of boot

Veel campings en jachthavens hebben draadloos internet. Ideaal, maar helaas valt het bereik in de talloze caravans, campers of boten vaak tegen. Ga voorbereid op vakantie en neem een WIFI versterker of antenne mee . Zo wordt je WIFI ontvangst aanzienlijk verbeterd wanneer het bereik niet toereikend is in je caravan, camper of boot. Met behulp van deze producten heb je dus altijd draadloos internet. Zo ben je nooit meer afhankelijk van het zwakke signaal!

Internet op de camping met versterkers, USB antennes of USB routers

Niet alleen thuis, maar ook op de camping maken wij graag gebruik van het internet. Al is het maar om wat foto’s door te sturen naar familie of lekker een filmpje te kijken op een ligstoel. Daarom vind je in het assortiment van Kampeertopper.nl versterkers, USB routers en USB antennes.
USB antennes zijn de oplossing om externe WIFI op je laptop aan te kunnen sluiten. Wil je liever gebruik maken van draadloos internet? Ga dan voor onze USB routers. Gebruik deze routers in combinatie met de PowerWIFI antennes voor optimaal resultaat. Ook met een versterker wordt je WIFI signaal op de camping of in de haven aanzienlijk verbeterd.
Daarnaast hebben wij diverse WIFI accessoires in ons assortiment zoals usb actieve verlengkabels en klemmen en zuignappen om de PowerWIFI te bevestigen aan de reling van je boot, caravan of camper.

Dé juiste oplossing voor een uitstekend WIFI signaal

Ga je bijna op vakantie en wil je zeker weten dat de internetverbinding goed geregeld is? Bekijk dan snel ons assortiment en vind dé juiste oplossing voor een uitstekend WIFI signaal. Bij ons vind je producten van o.a. van de merken Alfa en PowerWIFI voor de laagste prijs! Erger je nooit meer aan een slecht WIFI signaal, want wij hebben de oplossing! Daarbij zijn onze producten ook nog eens direct uit voorraad leverbaar.