• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

Dorema (58)

Dorema voortent kopen.

Wie aan voortenten denkt, denkt al snel aan Dorema. De Dorema voortent staat al jaren bekend als betrouwbaar, kwaliteit, sterk en divers. Want voor iedere kampeerder en iedere caravans is er wel een geschikte Dorema voortent.

Kampeertopper en Dorema.

Kampeertopper.nl heeft als jaren een gigantisch aanbod aan Dorema voortenten. Daardoor kan je bij Kampeertopper altijd slagen voor een Dorema seizoenstent, Dorema luifel, zomertent van Dorema en alle accessoires.
Maar niet alleen voor de Dorema tenten zoals de Garda, Royal, Bergamo of President kan je bij ons terecht, we hebben ook speciale tenten die alleen bij Kampeertopper.nl verkrijgbaar zijn. Deze eigen ontwikkelde tenten worden allemaal gemaakt door Dorema en hebben dus een unieke uitstraling maar altijd met de topkwaliteit van Dorema.

Dorema luifels en voortenten

Een luifel voor aan de caravan, een voortent voor de caravan of een luifel aan de voortent, met een Dorema voortent is het bijna allemaal mogelijk. Veel van onze tenten hebben een koppelprofiel waarmee een luifel aan de voortent kan worden gemaakt. Hierdoor wordt het kamperen nog comfortabeler en kunt u optimaal genieten van uw ruimte op de camping. Zo kunt u bijvoorbeeld aan onze Dorema Octavia XL270 voortent een Octavia luifel koppelen.

Twijfelt u nog? Dan nodigen we u uit om een kijkje in onze winkel te komen nemen! Kom gezellig een keer langs en ervaar de Dorema voortenten in onze showroom bij Coppens Rekreatie.