• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

voortenten en luifels (0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voortenten en luifels van topmerken voor de scherpste prijzen van Nederland


Als kampeerder ben je de hele dag buiten te vinden. Overdag aan het zwembad of op het strand en ’s avonds voor de tent. Een voortent of luifel aan jouw tent, caravan of camper vergoot de leefruimte op de staanplaats en daarnaast vergroot een voortent of luifel het gevoel van privacy. Zo kan je de hele avond heerlijk rustig buiten zitten! En ook bij regen kan jij alsnog genieten van het buitenleven. Bij Kampeertopper.nl vind je diverse voortenten en luifels van topmerken als Doréma , Isabella, Brand en Walker voor de laagste prijs van Nederland. Te veel keuze? Wij hebben onze top 10 best verkochte voortenten en luifels voor jullie op een rijtje gezet.
Zet de voortent of luifels stevig vast met onze uitgebreide collectie aan onderdelen en accessoires. Zo kan jij de hele vakantie door genieten van de aangename temperaturen.

Creëer extra ruimte met een voortent aan jouw caravan

Creëer extra ruimte met een Dorema voortent, Isabella voortent of Walker voortent van Kampeertopper.nl. Heerlijk wanneer je met de hele familie op vakantie gaat. Plaats bijvoorbeeld een aantal opbergkasten en een extra tafel in de voortent. Zo houd je meer ruimte over in de caravan zelf. De voortenten uit het assortiment van Kampeertopper.nl passen op alle gangbare caravanmodellen, maar zorg wel voor een juiste omloopmaat. Dan weet je zeker dat de voortent perfect aansluit op jouw caravan. Wil je de voortenten eerst met eigen ogen zien voordat je het bestelt in onze webshop? In onze showroom staan verschillende modellen opgesteld. Zo kan je zelf ervaren of de voortent genoeg ruimte creëert voor het hele gezin.

Luifel voor aan de voortent of caravan 

Ga jij deze zomer naar een camping en vind je het fijn om veel persoonlijke ruimte te hebben? Een voortentluifel plaats je aan de voortent  of caravan waardoor je nog meer leefruimte creëert.
Een luifel aan de voortent of caravan heeft vele voordelen. Een luifel is namelijk aan de zijkanten open, waardoor je nog meer kan genieten van de buitenlucht.  Dus zit je het liefst in de schaduw, maar wil je toch de warmte ervaren? Dan zijn de voortentluifels van Kampeertopper.nl de ideale oplossing. Een luifel voor aan jouw voortent of caravan heb je gemakkelijk en snel besteld, want bij elke luifel kan je precies zien voor welke afmetingen het model geschikt is. Kies voor het model Palma als je deze zomer een voortent meeneemt van Doréma . Deze luifel heeft een perfecte verbinding met de voortent en is daarom onze favoriet. Op zoek naar een voortentluifel met een universeel karakter? Kies dan voor het model Locarno plus. Heerlijk toch zo’n overdekte buitenruimte?!