• vink9000m² winkel
  • vink10.000 kampeerartikelen
  • vinkUitstekende service
  • vinkGratis verzending vanaf €50,-

zak- & dakluifels (0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dak- en zakluifels voor de caravan of camper


Ga jij deze zomer naar de camping met de caravan of camper, maar heb je niet genoeg ruimte om een voortent of voortentluifel  mee te nemen? De dak- en zakluifels van Kampeertopper.nl zijn dan een goede optie. Deze luifels bevestig je namelijk op het dak van jouw caravan of camper. Zo kan je heerlijk beschut zitten voor de caravan of camper, terwijl je ruimte over houdt voor andere bagage.
Een ander voordeel van de dak- en zakluifels is dat je ze gemakkelijk indraait, waardoor je binnen 10 minuten kan vertrekken naar de volgende zonnige bestemming. In ons assortiment vind je dak- , zak- en wandluifels van de merken Fiamma en Omnistor (Thule). Deze merken bieden gemotoriseerde luifels en luifels met een handmatige bediening. Ook accessoires als rafters en zijwanden vind je in onze webshop.
Wil je de luifels graag eerst met eigen ogen zien? Veel van deze modellen staan opgesteld in onze showroom. Ook vind je er diverse samples van de materialen en kleuren.

Dakluifels voor de caravan of camper

Een dakluifel plaats je aan het dak van jouw caravan of camper. De luifel bestaat uit één stuk doek, waardoor het naadloos en dus waterdicht is. Zo creëer je een perfecte schaduwplek waar je de gehele dag kan ontspannen. Genoeg van de schaduw? Dan draai je de luifel met gemak weer in. Klaar om te zonnen! Kies voor een Fiamma of Omnistor dakluifel.
Zo heeft Fiamma dakluifels voor vrijwel ieder type caravan of camper, voor elk budget. Ook op de nieuwste generatie caravans en campers kunnen de Fiamma luifels eenvoudig geplaatst worden.
De dakluifels van Omnistor sluiten perfect aan tegen de dakrand van de caravan of camper en laten de caravanrail vrij. Wel moet je de montagestukken apart bestellen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Gemakkelijk op te zetten en af te breken zakluifels

De zakluifels van Fiamma en Omnistor zijn eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en tegelijkertijd stevig. De bevestigingsrail van de zakluifel schuif je in de caravanrail; hierdoor is boren niet nodig. Je bent dus geen tijd of geld kwijt aan de montage.  Het doek leunt op de steunpoten en de spanarmen. Doordat de poten en armen in- en uitschuifbaar zijn, is de luifel gemakkelijk op te zetten en af te breken. Handig wanneer je deze zomer gaat rondtrekken! Het doek van de zakluifel is van gecoat materiaal, waardoor je buiten kan blijven zitten tijdens een regenbui. Je kunt het zelfs nat oprollen zonder dat het doek gaat kreuken. Daarnaast beschermt het doek je ook nog eens tegen UV stralingen. En het leukste is: de zakluifels zijn goed betaalbaar.